субота, 15. октобар 2011.

ODLUKE SUDIJSKE KOMISIJE FSS od 14.10.2011.

Sudijska komisja FSS je na svojoj sednici analizirala učinak sudija na utakmicama 7. kola Super lige i utakmicama 9. kola Prve lige Srbije. Na osnovu izveštaja posmatrača suđenja, izveštaja super kontrolora i pregledanih snimaka komisija je donela sledeće odluke:

  1. Sudija Milan Karadžić, koji se nalazi na listi Elitne grupe, pauziraće naredna 4. kola zbog propusta na utakmici 7. kola Super lige između Spartaka Zlatibor voda  i Jagodine. Sudija Karadžić je propustio da dosudi kazneni udarac u korist Jagodine u završnici meča.
  2. Sudija pomoćnik Vladanko Panić, koji se nalazi na listi Razvojne grupe sudija pomoćnika Super lige, pauziraće naredna 4. kola zbog propusta na utakmici 7. kola Super lige između Smedereva i Slobode Point. Sudija pomoćnik Panić je na tom meču neopravdano signalizirao ofsajd od strane napadača Smedereva nakon čega je poništen regularan pogodak toj ekipi.
  3. Što se tiče utakmica Prve lige Srbije, sudijska komisija FSS je, pregledavši sve snimke, konstatovala da nije bilo propusta od strane sudija.

Нема коментара:

Постави коментар