понедељак, 03. септембар 2012.

KARBALJO, TOMSON, ŠTARK, ETKINSON I TAGLIAVENTO

- Početak kvalifikacija UEFA zone za SP 2014.-

Početak kvalifikacija, mečevi koji su na programu 7 i 8 septembra, UEFA zone za Svetsko prvenstvo 2014. godine donosi pet veoma interesantnih mečeva, ako izuzmemo meč kojeg igra naša reprezentacija koji je za nas svakako najinteresantniji.
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2014.
Prvi interesantan meč će biti odigran u okviru Grupe D, 07. septembra u Amsterdamu na Amsterdam Areni gde sastaju se Holandija i Turska ovaj meč je poveren španskom sudiji Karlosu Velasku Karbalju.

Drugi zanmiljiv meč je takođa na programu 07. septembra gde se u okviru Grupe I sastaju Finska i Francuska. Ovaj meč se igra u Helsinkiju na Olimpijskom stadionu. Glavni sudija ovog meča će biti Kreg Tomson iz Škotske.

Treći meč za koji se može reći da će u svojoj najavi biti inatresantan je meč u okviru Grube B, gde se sastaju Danska i Češka Republika. Ovaj meč je na programu 08. septembra i biće odigran u Kopenhagenu na Parken Stadionu. Na ovom meču pravdu će deliti iskusni nemački sudija Volfgang Štark.

Četvrti meč koji budi osebnu pažnju biće odigran u okviru Grupe B, gde se sastaju Bugarska i Italija. Ovaj meč je na programu 07. septembra i biće odigran u Sofiji na stadionu Vasil Levski. FIFA je ovaj meč poverila engleskom sudiji Martinu Etkinsonu.

Peti meč koji se može izdvojiti kao interesantan je onaj koji se igra u okviru Grupe E, gde se sastaju Slovenija i Švajcarska. Meč je na programu 07. septembra i biće odigran u Ljubljani u Sportskom centru Stožice. Glavni sudija ovog meča će biti Paolo Tagliavento iz Italije.

Нема коментара:

Постави коментар