недеља, 09. септембар 2012.

ZAGONETNA LIČNOST 3

Kad su u pitanju zagonetne ličnosti iz sveta suđenja nastavljamo tamo gde smo stali prošlog meseca. Ovog puta se selimo na međunarodni teren. Pokušajte da odgonetnete; ko je sudija sa slike? Mala pomoć. Radi se o sudiji koji je kad je suđenje u pitanju obeležio osamdesete godine prošlog veka. U drugoj polovini osamdesetih važio je za prvu pištaljku Evrope. Mnogi su ga smatrali nasednikom legendarnog Paola Kazarinija. Sudio je na dva Svetska prvensta, 1986. i 1990. godine. Na smotri najboljih fudbalera sveta u Meksiku, mnogi su ga videli kao sudiju finala, ali nije tako bilo. Morao je da se zadovolji ukamicom polufinala između Francuske i Zapadne Nemačke. Sudio je finale Kupa Šampiona i finale Kupa pobednika kupova. Sliku, da bi je bolje videli, možete uvećati tako što ćete kliknuti na nju.
Kao i obično, oni koji  žele da provere svoj odgovor, kao i oni koji ne znaju odgovor na postavljeno pitanje mogu da pogledaju komentar gde je dat odgovor.

1 коментар:

  1. Na slici je Luiđi Agnjolin, internacionalni sudija iz Basana, Italija. Znak FIFA je nosio od 1978. do 1992. godine. Od aktivnog suđenja se oprostio 1992. godine.

    ОдговориИзбриши