субота, 07. новембар 2015.

PROCENITE SAMI

Detalj sa meča Vojvodina - Radnik (Surdulica) koji je odigran u Novom Sadu u okviru 17. kola Super lige Srbije. Radi se o situaciji iz 45. minuta meča kada je sudija dosudio direktan slobodan udarac u korist gostujućeg tima, uz direktno izricanje disciplinske mere - isključenje domaćem igraču zbog učinjenog prekršaja.


3 коментара:

  1. Ne vidim nista sporno. Odlicna odluka sudije. Povlacenje sa ledja u 100% sansi = penal.

    ОдговориИзбриши
  2. Moram da priznam da sam u dilemi da li je uopšte postojao prekršaj... U svakom slučaju, kazneni udarac nije trebalo dosuditi zbog mesta navodnog prekršaja, tj. van kaznenog prostora... Za mene, ovde nema ni prekršaja...

    ОдговориИзбриши
  3. Sad vidim da sam pogresio pri kucanju. Mislio sam crveni karton a otkucao penal. Hvala referee77. U ostalom ne mogu da se slozim. Igrac gostiju ima punu kontrolu lopte, ostalo mu je korak ili dva da je sutne. Igrac Vojvodine se nalazi korak iza i posto ne moze ni da ukliza, niti da rempluje napadaca on ga povlaci za dres u predelu grudi. Sve i da razmatramo nekakav intenzitet, vidi se da se napadac zarotirao i posrnuo. Ponasanje prekrsitelja jasno ukazuje na to da je svestan prekrsaja. Jedina zamerka je sto sudija nije malo ranije prekinuo igru.

    ОдговориИзбриши