среда, 03. август 2016.

FREJMOVANI DETALJI TREĆI I ČETVRTI POGODAK

Kvalifikacije za Ligu Šampiona, treće kolo, drugi meč -

Ono što sam naveo u svom komentaru povodom pogodaka (treći i četvrti) koje je Ludogorec postigao u prvom produžetku u okviru teksta Tri situacije sa meča Crvena Zvezda - Ludogorec, pokušao sam da dokumentujem i frejmovanim detaljima.

Treći pogodak:

Četvrti pogodak:

9 коментара:

 1. Da li je kod prve situacije ovo pravi trenutak kada se igrač ekipe koja napada oslobađa lopte ili je to koji sekund kasnije. Ove 'crvene linije' su kao 'Rajko Mitić' sinoć! Pogledajte položaj AR2...

  ОдговориИзбриши
 2. Slažem se nije baš pravi trenutak, nisam uspeo da frejmujem sam trenutak upućivanja lopte, ali se radi o prmenu koja može da se meri delovima sekunde, a ne sekundama. Po meni to znači da mogu samo još malo glava i deo torzoa da budu izvan zamišljane linije. To se na kraju uklapa u moj komentar u kojem sam istakao da stičem utisak da je igrač u zelenom dresu bio najbliži protivničkim vratima. Što se tiče druge situacije ona mi je prilično jasna jer blizina središnje poprečne linije umnogome olakšava posao. Jeste da AR2 nije bio baš pravilno postavljen, ali ni situacija nije bila komplikovana za procenu. Što se tiče linija izvukao sam ih kako sam znam, ako Vam ne odgovaraju šta ja tu mogu. Pitali ste me za mišljenje, ja sam Vam odgovorio.

  ОдговориИзбриши
 3. Zašto ste uklonili izvore koje sam Vam postavio u komentaru prethodnog posta gde je "ugao kamere" relevantniji i gde je noga igrača ekipe koja napada na samoj lopti?! Izvucite tu "linije". Kod druge "frejmovane" situacije lopta je već daleko od igrača koji ju je uputio saigraču.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Ako piše - Autor je ukolinio komentar, onda jedino to može autor komentara da uradi. Ovo sam napisao kako bi drugi posetioci bloga imali pravu sliku a ne da misle kako ja friziram komentare i tome slično.

   Избриши
  2. Komentar u kojem dajem mišljenje sam uklonio nakon što ste Vi "isekli" dva detalja sa youtube.com situacijama o kojima sam tražio mišljenje drugih posetilaca i komentarom "uglovi kamere su dobri, hajde da pogledamo malo pažljivije". Komentar je bio objavljen odmah nakon Vašeg.

   Избриши
 4. Vidite, ja nisam ništa uklonio. To nikada do sada nisam radio. Mogu samo da ne objavim komentar ali sadržinu komentara ne diram.

  ОдговориИзбриши