среда, 26. април 2017.

URUČENE NAGRADE NAJBOLJIM SUDIJAMA I NAJPERSPEKTIVNIJEM SUDIJI ZA 2016. GODINU

Fudbalski savez Srbije uručio je priznanja najboljim sudijama i najperspektivnijem sudiji za 2016. godinu. Prema mišljenju ljudi iz FSS najbolje sudije u 2016. godini su Milorad Mažić (Vrbas), Milovan Ristić (Beograd) i Dalibor Đurđević (Kruševac). 

U objašnjenju na zvaničnom sajtu FSS stoji: „Srpska fudbalska pravda i na terenima Evrope i sveta...Naši arbitri sa znakom UEFA i FIFA – poštovani, autoritativni, reprezentativni...Sudijska trojka sa kojom se ponosimo čitavu deceniju! I prošle, 2016. godine, opet najbolji!“ Nagradu najboljim sudijama za 2016. je uručio generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović.
Preuzeto sa sajta FSS
Za najperspektivnijeg sudiju za 2016. godinu, od strane FSS proglašen je Nenad Minaković iz Novog Sada. U obajšenju za ovog sudiju stoji: „On je samo jedan od učenika srpske fudbalske škole suđenja. Mlad, ambiciozan, talentovan i odlučan. Krenuo je iz vojvođanske ravnice i sad prelazi tradicionalni put prepoznatljivih arbitara iz Novog Sada. Ova nagrada predstavlja podstrek i obavezu za budućnost...“ Nagradu najperspektivnijem sudiji za 2016. je uručio generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović.
Preuzeto sa sajta FSS
Čestitam nagrađenim!

Нема коментара:

Постави коментар