понедељак, 29. мај 2017.

OBAVEŠTENJE!

Poštovani posetioci bloga,

Kad god sam pomislio da smo dotakli dno, pojavi se neka nova izjava neko novo saopštenje koje me demantuje. Tim izjavama i saopštenjima dno se produbljuje u bezdan. Jedino u fudbalskoj Srbiji dno je višeslojno. Sve te izjave i saopštenja, izriču ih ljudi koji su direktno ili indirektno aktivni u srpskom fudbalu, nemaju veze sa zdravim razumom i fudbalom već imaju veze samo sa interesom. Čovek može da razume sve, ali do određene granice. Ta granica je sve dotle dok se ne počne vređati inteligencija. Svim tim novokomponovanim izjavama i saopštenjima, još više se srozava, ionako srozan, način razmišljanja u fudbalskoj Srbiji. Sistem vrednosti u srpskom fudbalu je postao potpuno izopačen.

Fudbalska Srbija, svakim danom sve izraženije korača putem koji je vodi u potpuni ideološki i medijski mrak. Ja u tom mraku niti hoću, niti želim da budem. Zbog toga će blog od danas biti zaključan. Na njemu neće biti objavljivani tekstovi, a komentari neće biti dozvoljeni. Blog će ostati kao trag jednog plemenitog pokušaja. Zadovoljan sam što je bilo ljudi, kako među sudijama tako i među ostalima koji su blog podržavali, koji su razumeli želju ovog bloga. Koliko dugo će taj trag biti vidan zavisi od blogera koliko dugo će neaktivne blogove držati aktivnim.

Što se tiče fejsbuk stranice, kao i tviter naloga oni će biti ugašeni. Kada će te stranice prestati da budu vidljive određeno je politikom fejsbuka i tvitera.

S poštovanjem,

Нема коментара:

Постави коментар