понедељак, 29. мај 2017.

OBAVEŠTENJE!

Poštovani posetioci bloga,

Kad god sam pomislio da smo dotakli dno, pojavi se neka nova izjava neko novo saopštenje koje me demantuje. Tim izjavama i saopštenjima dno se produbljuje u bezdan. Jedino u fudbalskoj Srbiji dno je višeslojno. Sve te izjave i saopštenja, izriču ih ljudi koji su direktno ili indirektno aktivni u srpskom fudbalu, nemaju veze sa zdravim razumom i fudbalom već imaju veze samo sa interesom. Čovek može da razume sve, ali do određene granice. Ta granica je sve dotle dok se ne počne vređati inteligencija. Svim tim novokomponovanim izjavama i saopštenjima, još više se srozava, ionako srozan, način razmišljanja u fudbalskoj Srbiji. Sistem vrednosti u srpskom fudbalu je postao potpuno izopačen.

Fudbalska Srbija, svakim danom sve izraženije korača putem koji je vodi u potpuni ideološki i medijski mrak. Ja u tom mraku niti hoću, niti želim da budem. Zbog toga će blog od danas biti zaključan. Na njemu neće biti objavljivani tekstovi, a komentari neće biti dozvoljeni. Blog će ostati kao trag jednog plemenitog pokušaja. Zadovoljan sam što je bilo ljudi, kako među sudijama tako i među ostalima koji su blog podržavali, koji su razumeli želju ovog bloga. Koliko dugo će taj trag biti vidan zavisi od blogera koliko dugo će neaktivne blogove držati aktivnim.

Što se tiče fejsbuk stranice, kao i tviter naloga oni će biti ugašeni. Kada će te stranice prestati da budu vidljive određeno je politikom fejsbuka i tvitera.

S poštovanjem,

5 коментара:

 1. Razumem Vas, dosta truda i želje, ali se to kod nas ne isplati... Kad i ako kojim slučajem na ovom ili nekom drugom mestu, u ovom ili nekom drugom formatu nastavite sličan posao, biću tu da podržim. Uzdravlje!

  ОдговориИзбриши
 2. Vama gospodine svaka čast kao sudija mogu da kažem da je svaki vas komentar kada su analize utakmica u pitanju bio na mjestu. VELIKO HVALA!!!!

  ОдговориИзбриши
 3. Nestaje i posladnja svetla tačka o sudjenju, i uopšte fudbala u Srbiji, blog Fudbalski Sudija!

  ОдговориИзбриши
 4. Какве листе за суђење? Вујовић у Елит групи, на листи и даље Пипер и Обрадовић. Широки и Лукић кандидати за УЕФА листу. Пред нама је још једна занимљива сезона. Зашто на листи нема Стојилковића?

  ОдговориИзбриши
 5. Puno lepih fudbalskih momenata za srpske sudije, a nema vaseg bloga da sve to isprati, vratite se!

  ОдговориИзбриши