петак, 11. август 2017.

ZAŠTO SE BUNE ŠAPČANI?

- Autogol -

Dva dana nakon meča u Šapcu gde su se sastali Mačva i Radnički (N) ne prestaje povika na suđenje na tom meču. Prvi čovek kluba iz Šapca revoltiran suđenjem kaže “Eto zašto su nam stadioni prazni”. U Šapcu se učinak sudijskog tima ocenjuje kao lakrdija koja dugo nije viđena u tom gradu. I sve u tom i takvom tonu.

Ne znam zašto se sada buni prvi čovek FK Mačve? Ovu listu sudija je utvrdio, u bukvalnom smislu, FSS, tačnije Odbor za hitna pitanja FSS. Struka se tu ama baš ništa nije pitala. Da se struka pitala ne bi sa liste bio skunut npr. Robert Kiš Čepegi i još neki a na listi ostali oni koji su davno trebali da budu skinuti. Ali to je neka druga priča. To je priča o metamorfozi mlaćenja prazne slame u plevu. Nego. da se vratimo žalopojkama na suđenje koje dolazi iz Šapca. Prvi čovek crveno-crnih je do sada davao zdušnu podršku čelnim ljudima FSS. Ne samo da je davao podršku, već je ozbiljno i agitovao u korist tih ljudi. Pa ako je stanje takvo, zašto sada diže glas protiv sudija kada su one bile izbor baš tih ljudi koji su bili tako glasno podržani i javno hvaljeni kao “dobro” našeg fudbala. Ovaj primer iz Šapca niti je jedini, niti će biti jedini. Biće toga još.

Ako predstavnici klubova sada dižu glas protiv sudija, a s druge strane hvale FSS, treba da znaju da tim dizanjem glasa optužuju direktno rukovodstvo FSS. Eto povoda za razmišljanje.

Нема коментара:

Постави коментар