понедељак, 27. новембар 2017.

SPORNA SITUACIJA IZ DOBANOVACA

Upravni odbor Novog Pazara saopštio je u ponedeljak da je na hitnoj sednici kluba jednoglasno odlučeno da se napusti drugo po kvalitetu takmičenje u Srbiji. Pazarci su revoltirani suđenjem Đorđa Maksimovića i njegovih pomoćnika na utakmici protiv Budućnosti u Dobanovcima, koja je završena rezultatom 1:1.

Sudiji se, pre svega, na dušu stavlja kazneni udarac koji je dosuđen protiv ekipe iz Novog Pazara. Evo te situacije pa procenite sami koliko su ljudi iz Novog Pazar po tom pitanju u pravu.

5 коментара:

 1. Penal potpuno ispravno dosudjen,a sto se tice saopstenja,sa njim mogu da se izbrisu posle nuzde,jer siguran sam da nece napustiti takmicenje vec samo vrse pritisak na sudije,da bi im u buducnosti koliko-toliko pomogle.

  ОдговориИзбриши
 2. Nema kaznenog udarca, napadac natrcava na smotane odbrambene igrace i pada od kontakta koji sam inicira. Odbrambeni igrac nije startovao na napadaca, nego pokusava nesto da igra, ne zna ni on sta. Zumiranje i usporeni snimak ne daju pravu sliku. Pogledajte snimak uzivo, pa cete imati bolji utisak. Sramotni uslovi za igranje PLS.

  ОдговориИзбриши
 3. Ja stvarno ne znam zasto je ovo sporna situacija, lepo se vidi na snimku kako odbrambeni igrač postavlja nogu napadaču i sprečava istog da dodje do lopte, po mom mišljenju kazneni udarac je ispravno dosuđen.

  ОдговориИзбриши
 4. Na snimku se jasno vidi da odbrambeni igrač lijevom nogom sapliće napadača, i kazneni udarac je dosuđen ispravno.

  ОдговориИзбриши