понедељак, 19. март 2018.

DANILO GRUJIĆ NA U19

- ELITE ROUND, Grupa 1 -

UEFA je odredila službena lica za mečeve U19 koji su na programu od 21. do 27. marta. Naš sudija, povratnik na FIFA listu, Danilo Grujić određen je za sudiju na mečevima Grupe 1, koji će biti odigrani u Nemačkoj. Pored Grujića tu su još i Jonatan Lardot iz Belgije, Danile Doveri iz Italije i Robert Šreder iz Nemačke, kao četvrti sudija. Pored Grujića će biti i Miloš Miškeljin kao pomoćni sudija. Nakon prvih delegiranja u okviru Grupe 1 Danilo Grujić će biti četvrti sudija na meču Nemačka – Škotska. Na pomenutom meču Miloš Miškeljin će biti AR2.

3 коментара:

  1. Ovi turniri služe da UEFA vidi koliko vrede nove mlade internacionalne sudije i koliko se na njih može računati.Samo se pitam šta Grujić tu radi,proveo je pet godina na inter listi i nije se mrdnuo iz poslednje kategorije,tako da je njegovo ponovno vraćanje na inter listu autogol koji smo sami sebi zabili.

    ОдговориИзбриши
  2. Linkovi ka drugim blogovima koji obrađuju istu tematiku kao ovaj blog neće biti objavljivani. Izuzetak su blogovi koji se nalaze na "Moja lista blogova". Hvala na razumevanju.

    ОдговориИзбриши
  3. Није то први гол који смо дали у сопствену мрежу, а када је реч о нашој Судијској организацији. Свакако да Грујића није требало враћати на интернационалну листу ако су га већ с ње скинули прошле године, а опет кога да ставите кад све квалитетне судије више нису судије на Јелен супер лиги. Међутим, Ђокић и Николић "успешно" представљају нашу Судијску организацију из те исте групе у којој је био и јесте Данило Грујић. А Васић? Он је оставио светао траг у Европи, дебитовао са 41-ном годином, судио три утакмице у Европи, од тога две У-17. И? Где је сада? Узеше му "значку" после годину дана. Ко је због оваквих одлука сносио последице? Младе, добре и перспективне судије, њих више нема. Зато и не чуди одлука о прекиду каријере Марка Поповића, човека који је одавно требало да буде УЕФА судија. Мислим да се не могу пробити ни судије попут Момчила Марковића, Немање Гајдобранског или Ненада Минаковића и Уроша Вуковића, а о Милану Илићу нећу ни да говорим. Жао ми је шта се све догодило том момку. Али зато на листи има места за оне који греше из кола у коло и ништа, још нас убеђују да су њихове одлуке добре. Тако је то кад на листи имате Пипера, Вујовића, Анђеловског, Васића и мог омиљеног Обрадовића из Јагодине.

    ОдговориИзбриши