среда, 07. март 2018.

VAŠA ANALIZA DOSUĐENOG KAZNENOG UDARCA U NOVOM SADU

Da li je postojao prekršaj od strane odbranbenog igrača u crveno-belom dresu nad protivnikom? Procenite sami.

5 коментара:

 1. Ovaj mučenik Šegrt,koga iskreno žalim i vidim kao naslednika Srđana Obradovića,Petra Pipera,Bojana Nikolića....umesto da sudi tamo neku Beogradsku zonu koja je maksimum za njegove kvalitete,on ni kriv ni dužan pade kao sa neba na tzv.super ligu,i to još na derbi.Boze dragi kako žalim ovakve likove koje je neko ko poznaje suđenje koliko i oni ubedio da znaju da sude!

  ОдговориИзбриши
 2. bez komentara, rodjenom bratu ne bih sudio ovo

  ОдговориИзбриши
 3. Na prvi pogled, ni blizu penala.
  Usporen snimak, ruke odbrambenog igraca su zaklonjene telom ali po kretnjama igraca bih rekao da kontakt postoji ali u granicama dozvoljenog. Desna noga odbrambenog igraca prvo udara u potkolenicu a zatim i gazi stopalo napadaca. Ne mogu reci da je napadac "trazio" kontakt i da je zeleo da iznudi penal, ali mislim da je iskoristio "priliku" koja mu se ukazala i pada.
  Ako se ne varam, za saplitanje je intezitet nebitan. Ako je to tacno, da li naveden kontakt spada pod saplitanje?
  Moje laicko misljenje, sudija nije pogresio. Da nije dosudio kazneni udarac takodje ne bi bila greska ali smatram da je bilo osnova za KU.
  Takodje, smatram da ni sudijska organizacija a ni FSS ne rade svoj posao i ostavljaju sudije na "vetrometini" saopstenja i Zvezde i Partizana. U takvom okruzenju sudijama su onemogucene da obavljaju svoj posao najbolje sto znaju.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Očigledno je da su napadi i saopštenja Zvezdana Terzića na FSS,sudijsku komisiju i Slavišu Kokezu urodili plodom.

   Избриши