четвртак, 29. март 2018.

ZVANIČNA LISTA SUDIJA ZA SP 2018. U RUSIJI

FIFA je objavila zvaničnu listu sudija za SP 2018. godine u Rusiji. Kao što je već pisano na blogu iz UEFA zone na listi se nalazi deset sudija među kojima je i naš Milorad Mažić. Pored njega tu su još i Milovan Ristić i Dalibor Đurđević. Evo te liste.


4 коментара:

 1. Kao prvo čestitao bi našem timu na odlasku na Mondijal,smatram da je njihovo pozivanje sasvim zasluženo i da su oni to svojim radom opravdali.Želim im puno sreće i zdravlja u Rusiji i da ostanu tamo do samog kraja.
  Što se tiče ostalih sudija svi su manje-više zaslužili poziv.Ovih deset sudija je trenutno najbolje što ima Evropa,tu bi možda još mogao dodati samo Rumuna Hategana.Što se tiče Eriksona i Kasaia,reč je o dobrim i iskusnim sudijama koji iza sebe imaju katastrofalnu sezonu,što je i rezultiralo njihovim izostankom sa Mondijala.Francuz Turpin jos nije zreo za velika takmicenja,ali ga je tamo progurao njegov savez,rekao bi na silu,jer Francuska nije mogla sebi da dopusti da na drugom velikom takmičenju nema sudiju.Isto važi i za Rusa Karaseva,koji je pozvan samo zato što se Mondijal održava u Rusiji i tradicija je domaćin ima svog sudiju.
  Svim sudijama koji su pozvani u Rusiji želim puno sreće i zdravlja.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Turpin ce pre svetskog prvenstva napuniti 36 godina. Fahad Al-Mirdasi ide na prvenstvo sa 32 godine!
   Turpin iza sebe ima odlicnu sezonu. Kako u nacionalnom prvenstvu tako i u LS, LE i raznim medjunarodnim utakmicama. Svakako ima jak savez iza sebe, ali je njegov izbor za SP prvenstveno zbog ucinka na terenu

   Избриши
  2. Mislite da je jedna dobra sezona dovoljna za odlazak na SP?Jeste dovoljna Francuzima,Englezima,Nemcima,Špancima...onima iz manjih saveza nije dovoljno ni 4-5 dobrih sezona!

   Избриши