недеља, 29. април 2018.

CUNEJT ČAKIR NA CENTRU STADIONA SANTIJAGO BERNABEU

- Liga Šampiona, revanš utakmica polufinala -

UEFA je odredila službena lica za revanš utakmicu polufinala Lige Šampiona gde se sastaju Real (Madrid) – Bajern (Minhen). Meč je poveren sudijskom timu iz Turske na čijem čelu će biti Cunejt Čakir. Meč je na programu 1. maja i biće odigran na stadionu Santijago Bernabeu u Madridu. Prvi meč su izabranici Zinedina Zidana rešili u svoju korist rezultatom 2:1.

5 коментара:

  1. Ocekivano, e sada se postavlja pitanje za utakmicu ROMA-LIVERPOOL. Ukoliko utakmicu bude sudio Milorad Mazic definitivno ce poslije toga suditi finale EL, ukoliko utakmicu bude sudio Damir Skomina, Milorad ima cist pu ka finalu LS, mada treba postojati odredjena rezerva, jer sjetimo se da je Mark Klatenburg 2016. godine dobio finale LS, poslije polufnala te iste sezone Atletico- Bayern. U svakom slucaju smatram da bi Milorad trebao dobiti finale LS ove sezone, a da Skomini, koji je mladji, otvore cist put ka finalu LS 2019. godine.

    ОдговориИзбриши
  2. Jedno je sigurno,a to je da Mazić neće suditi ni finale LS ni finale LE,jer će i ove kao i prethodne 3-4 godine tu čast dobiti neko čiji savez ima jak uticaj u UEFA.

    ОдговориИзбриши
  3. 100% bez ijednog finala,nažalost.Zivi bili pa videli.

    ОдговориИзбриши