среда, 18. април 2018.

SRĐANU JOVANOVIĆU POVERENO POLUFINALE UEFA YOUTH LIGE

- Polufinale UEFA Youth lige, za sezonu 2017/2018 -

UEFA je odredila službena lica za utakmice polufinala UEFA Youth lige. U polufinalu se sastaju Čelsi i Porto, odnosno Mančester Siti i Barselona. Našem sudiji Srđanu Jovanoviću je poveren meč Čelsi – Porto. Njemu će pomagati Uroš Stojković i Milan Mihajlović, dok je za četvrtog sudiju određen Fedai San iz Švajcarske. Meč je na programu 20. aprila i biće odigran u Niovu u Sporskom centru. Meč je na programu od 13 časova.

6 коментара:

 1. А код нас опет четврти судија. То би било исто да ја на такмичења шаљем ученике којима сам дао двојке и тројке, а они који имају петице седе у одељењу и иако могу доста да постигну ја их спутавам и не дозвољавам им да се истакну и напредују. Мени је ово заиста несхватљиво и неразумљиво. Не знам шта је циљ Судијске организације ФСС-а.

  ОдговориИзбриши
 2. Cilj? Sudijska organizacija nema cilj. Ona kod nas i ne postoji. Ovo što postoji se može nazvati nusproduktom. To o čemu Vi govorite je samo još jedna skica grube karikature srpskog fudbala gde skicu crtaju netalentovane osobe. Strašno je to što te netalentovane osobe nisu svesne da su netalentovane. To Vam je isto kao kada govorite o glupom čoveku. Glup čovek, kada shvati da je glup onda on više nije glup jer je shvatio da je glup. Ovi nikako da shvate da su netalentovani.

  ОдговориИзбриши
 3. Nasljednik Mazica. Dobro je da Uefa drugacije gleda na njega nego ovi iz Beograda.

  ОдговориИзбриши
 4. Ne bih ja tu nista menjao. Politika sudijske organizacije se pokazala ispravnom. Srdjan napreduje krupnim koracima.
  Postoji jedna izreka medju IT strucnjacima: "Bolje da nam drzava ne pomaze"
  Pozdrav svima i uzivajmo u cirkusu zvani FSS i "Strukovna organizacija sudija" FS Srbije

  ОдговориИзбриши
 5. Za ovakav cirkus i lakrdiju u našoj tzv.sudijskoj organizaciji zaslužni su isključivo Dušan Mrakic i Slaviša Kokeza.Guraju se sudije koje su krajnje sumnjivog morala a o kvalitetu neću ni da trošim reči(Nikolić,Piper,Vujović,Obradovic,Andjelovski) dok su mlade,perspektivne i prevashodno kvalitetne sudije(Jovanović,Gajdobranski,Marković,Minakovic....)gurnute u ćošak i tu tavore dok ne pristanu na "pravile igre" Mrakica i Kokeze!
  Zvanični članovi sudijske komisije koji ne zaslužuju ni ime da im se spomene su tu samo da popune broj i prime platu a u svoj posao se očigledno ne mešaju ili im Mrakic i Kokeza ne dozvoljavaju da se mešaju!

  ОдговориИзбриши