субота, 19. мај 2018.

GDE SE STALO U SUBOTICI, NASTAVILO SE U NIŠU

- Super liga Srbije, 7. kolo Play-offa -

Nakon meča u Subotici, i skandaloznog suđenja na tom meču mediji su bili puni natpisa sa tog meča. Rekao bi čovek da je predstavnike sedme sile istinski zabolela fudbalska nepravda sa severa Bačke. Međutim, to je bio samo privid. Bio je to jeftin marketniški trik, jer samo nakon četiri dana smo u Nišu na meču Radnički – Napredak imali suđenje koje se takođe može nazvati skandaloznim. Ovoga puta „zabrinuti mediji za srpski fudbal“ su ćutali kao zaliveni. U prilogu su tri situacije sa tog meča kojima ne treba neki naročiti komentar jer je slika dovoljna.
Situacija 1. – Signaliziran ofsajd, zaustavljen obećavajući napad tima u belim dresovima. Ofsajda nema.
Situacija 2. – Dosuđen prekršaj u korist tima u crvenim dresovima. Iz slobodanog udarca je postignut pogodak. Prekršaja jednostavno nema.
Situacija 3. – Dosuđen je kazneni udarac u korist tima u crvenim dresovima. Jasno je kao dan da nema nikakvog prekršaja nad igračm u crvenom dresu, kontakt koji postoji je takav da se ne može oceniti kao kažnjiva radnja.

Nakon svega što smo imali priliku da vidimo tokom ovog prvenstva jedno je sigurno, a to je da je sve obesmišljeno, izvrgnuto ruglu i skrnavljenju. Odavno ne pamtim da smo imali jedno takvo prvenstvo. Šta nas tek čeka u narednom prvenstvu!?

4 коментара:

 1. Bojan Nikolić tokom cele sezone nije zaostajao za Srdjanom Obradovićem u cirkusu koji su sprovodili na terenima ove naše tužne i žalosne tzv.super lige.To nije smetalo onim nesrećnicima iz sudijske komisije da ih delegiraju iz kola u kolo kao najvece uzdanice i najperspektivnije sudije.
  Prema svemu vidjenom u ovoj sezoni očekujem Bojana Nikolića na centru u finalu kupa!

  ОдговориИзбриши
 2. Nastavak sledi, isti ljudi, isto bahato ponašanje, isto suđenje za lični groš ili korist onih koji ih delegiraju i sve je jasno kao dan! A gledaoca i dalje nema na stadionima, ko će još gledati nameštene utakmice bez kvaliteta!!!

  ОдговориИзбриши
 3. prva situacija : nema ofsajda,propust asistenta,
  druga situacija : nema prekršaja,propust sudije utakmice,
  treća situacija : nema prekršaja za kazneni udarac,propust sudije utakmice,tri očita propusta na štetu
  tima u bijelim dresovima,...........greške ili..........?

  ОдговориИзбриши