понедељак, 28. мај 2018.

IMENOVANA SUDIJSKA KOMISIJA FSS

Prema ranije utvrđenom planu danas je ozvaničen sastav Sudijske komisije FSS. Na čelu te komisije je Zoran Petrović iz Beograda koji će u isto vreme biti zadužen za delegiranje sudija Super lige Srbije i Prve lige Srbija. Zoran Petrović iz Soko Banje je drugi član komisije koji će biti zadužen za delegiranje posmatrača na utakmicama Super lige Srbije i Prve lige Srbija. Treći član je Boško Jovanetić iz Užica koji će imati zadatak da radi analize suđenja. Ostali članovi Sudijske komisije su Majo Vujović iz Novog Sada, i Dušan Mrakić iz Beograda. Njih dvojica će biti zaduženi za praćenje suđenja na utakmicama Srpskih liga. Prema najavi Vujović bi treba da se bavi Srpskom ligom Beograd i Vojvodina, dok bi Mrakić bio zadužen za Srpske lige Istok i Zapad. Ono što je još ostalo da se imenuje jeste sekretar Sudijske komisije FSS.

3 коментара:

  1. Видећемо листе судија али мени ова Судијска комисија не улива поверење. Мислим да је сам Зоран Петровић из Београда није састављао. Колико ће бити самосталан у делегирању судија и то ћемо видети али се плашим да не прође као господин Радоман.

    ОдговориИзбриши
  2. Sjasio Kurta,uzjasio Murta!Sva "borba" aktuelnog rukovodstva FSS za "ozdravljenje" srpskog fudbala i sudijske organizacije ostala je samo na krupnim recima,a sve se svelo na najtrulije kompromise koji su srpski fudbal i srpske sudije i doveli do dna gde se trenutno nalaze.Najvece zlo koje se pojavilo u srpskom fudbalu u poslednjih 100 godina,Dušan Mrakic više neće vladati iz senke već je i ozvaničio svoju moć.Desilo se ono čega sam se i pribojavao Zoran Petrović će tu samo glumiti ikebanu,a sva moć ostaje u rukama Mrakica.Zao mi je Zorana Petrovića jer je dozvolio sebi taj luksuz da fudbalski marginalci i profiteri njegovom sjajnom karijerom obrišu patos.Sto se tiče novih lista sudija i tu očekujem da se kao i uvek do sada namiruju prošli i budući dugovi,po principu ja tebi,ti meni,svako svakome i niko nikome!

    ОдговориИзбриши