уторак, 29. мај 2018.

SRĐAN JOVANOVIĆ PROMOVISAN U PRVU GRUPU UEFA SUDIJA

Kako su preneli pojedini inostrani portali koji se bave sudijama i suđenjem UEFA je uradila novu kategorizaciju sudija. Nova kategorizacija važi od 01.06.2018. do 31.12.2018. godine. Naš sudija Srđan Jovanović (1986.) promovisan je u Prvu grupu UEFA sudija. Veliki je to uspeh za Srđana Jovanovića. Taj uspeh nije došao slučajno već je posledica kvalitetnog suđenja koje je Jovanović demonstrirao na utakmicama na koje je bio delegiran od strane UEFA.

Što se tiče Milorada Mažića on je ostao tamo gde i pripada u Elit grupi. Što se tiče Elit grupe u nju su promovisani Gil Mazano, Soareš Dias i Benoit Bastien. Ostale naše sudije sa FIFA znakom su ostali gde su i bili, u Trećoj grupi (Nikolić, Grujić i Đokić).

7 коментара:

 1. Bravo,čestitam ovom sjajnom momku i sudiji na ovako velikom uspehu.Ovaj njegov uspeh dobija još više na težini s obzirom na "tretman" koji ima u Srbiji!

  ОдговориИзбриши
 2. Čestitke Srđanu su više nego zaslužene. On je te čestitke baš zaslužio. Na novoj listi UEFA sudija Prve grupe Jovanović je jedan od trojice najmlađih sudija. Isto godište sa Jovanovićem je Kabakov Georgi iz Bugarske, a jedini sudija koji je mlađi od njih je Aghajev Alijar iz Azerbejdžana (1987.). Ta mladost i nesumnjiv kvalitet koji Jovanović poseduje su izuzetno dobra podloga za dalji uspeh.

  ОдговориИзбриши
 3. А није Бојан Николић? Честитке Срђану Јовановићу. За неку годину се смеши и Лига шампиона. Ваљда ће и код нас да прогледају праведним очима. Да нису Илића заменили Ђокићем и он био био уз Срђана Јовановића.

  ОдговориИзбриши
 4. Nije Djokicem, nego su umesto Ilica i Grujica, dobili znak Nikolic i Vasic, pa je sad od ove godine vracen Grujicu, a uzet Vasicu. Srdjan je to zasluzio i nadamo se svi da ce samo biti sve bolji i bolji. Sve najbolje momku, sem sto je sjajan na terenu, kazu da je i dobar momak.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Grešite, Đokić je dobio grb umesto Ilića.
   Vasić i Nikolić su dobili grb kada je Vlado Glođović završio karijeru, a drugi grb je umesto Grujića dobio Nikolić.

   200% je tako.

   Избриши