уторак, 26. јун 2018.

DELEGIRANJE SUDIJA – DAN PETNAESTI

FIFA je odredila službena lica za utakmice koje su na programu 28. juna. Program otvaraju dva meča i to Japan – Poljska, koji će biti odigran u Volgogradu i on je poveren Džaniu Sikazveu iz Zambije, i Senegal – Kolumbija koji će biti odigran u Samari na kojem će pravdu deliti Milorad Mažić iz Srbije. Druga dva meča tog dana u kojem se sastaju Panama - Tunis, a koji će biti odigran u Saransku je poveren Navafu Šukrali iz Bahreina, dok je meč Engleska  – Belgija koji će biti odigran u Kalinjingradu je poveren Damiru Skomini iz Slovenije. Nakon navedenih mečeva sledi dan pauze na Svetskom prvenstvu.

2 коментара:

  1. Očekivano da nas Milorad sudi još jednu utakmicu u finišu prvog kruga i sasvim sigurno će odraditi posao na najvišem nivou za razliku od Skomine koji je iznenađujuće dobio derbi utakmicu za prvo mesto u grupi i koliko pratim prvu utakmicu na prvenstvu.MOJE mišljenje je da posao tj utakmicu koju je dobio neće odraditi na najbolji mogući način.DAJ boze da grešim ali nije na nivou kao iz prethodne sezone što se je moglo videti i na utakmici polufinale lige šampiona.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Utakmica Engleska-Belgija jeste zvučnija, ali je meč Senegal-Kolumbija mnogo značajniji. Prvi meč određuje ko će biti prvi u grupi, dok drugi meč može da odredi ko će proći dalje, a ko otići kući. Nisam iznenađen delegiranjem Milorada za meč Senegal-Kolumbija. Zapravo, očekivao sam da će naš sudija taj meč dobiti. Milorad je na meču Južna Koreja - Meskiko demonstrirao inteligentno suđenje, a to je nešto što meču Senegal - Kolumbija treba. Naravno da smo uz našeg sudiju.

      Избриши