среда, 24. октобар 2018.

VAŠA ANALIZA - PROCENA PREKRŠAJA


6 коментара:

 1. Ako doslovno gledamo pravila ovo je penal i žuti karton. Po mom mišljenju ovo nije trebalo da se svira kao penal. Kao što je i komentator tokom prenosa rekao, ovo često viđamo na utakmicama i po više puta i mislim da je ovde sudija trebalo da donese odluku u "duhu" fudbala i da ovde ne svira penal.
  Smem da se kladim da ova situacija da nije sviran penal, ne bi bila ovde kao predmet sporne situacije i da je niko ne bi analizirao.

  ОдговориИзбриши
 2. Hm da je zvezda igrala sa nekim iz naše lige onda je ovo zuri i indirektan zbog simuliranja ali ako sagledamo pravila koja kažu da udaranje u predelu lica glave rukom mora biti kažnjeno žutim i direktnim onda se odgovor sam daje. Intenzitet apsolutno nebitan ruka ne sme biti visoko, ali to je problem naših "velikih" klubova razmaženi previše i povlašćeni u domaćoj ligi...

  ОдговориИзбриши
 3. Da li mozemo dobiti misljenje auzora bloga na ovu situaciju?

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Može. Kazneni udarac je ispravno dosuđen jer se radi o nepropisnom korišćenju ruke od strane defanizvonog igrača u sprečavanju kretanja protivnika. Ponašanje sudije tokom donošenja odluke neprimereno.

   Избриши