недеља, 21. април 2019.

OFSAJD U NIŠU / OFFSIDE IN NIS

Napadač u crvenom dresu se nalazi u ofsajd položaju i čini očigledne pokrete koji jasno utiču na sposobnost vratar da igra loptom. Igru treba zaustaviti i dosuditi ofsajd.
An attacker in offside postition makes an obvius action which clearly impacts on the ability of golakeeper to play the ball. Play should be stopped for an offside offence.


7 коментара:

 1. Gospodin Nikolić zna da sudi,ali neće.Takvima nije mesto u fudbalu?

  ОдговориИзбриши
 2. Ovo je toliko očigledna situacija da asistent i ne mora da signalizira offsajd položaj, sudija utakmice samo mora da vidi šta je u pitanju

  ОдговориИзбриши
 3. Bravo! Svi ste sad pametni a niko od vas nema dve odsudjene utakmice na Super ligi i naravno uvek takvi i komentarisu negativno.
  Ko je od vas sudio Super ligu? Zorane?
  Napravljena je greska,slazem se,ali ne mora to biti plod namere,greske su se desavale i desavace se. Ko je gledao utakmicu,mogao je videti da crno beli nisu sastavili dva pasa i da bi ionako rezultat bio isti.

  ОдговориИзбриши
 4. Ukoliko je tacno da je promenio odluku pomocnika spustivsi mu zastavu greska je plod sujete. Promeniti odluku pomocnika a pritom pogresiti je nekolegijalno. U ovoj situaciji je glavni zeleo da ispadne pukovnik a ispao pokojnik i treba biti kaznjen.
  To da li bi partizan izgubio ili ne je nebitno jer ne mora se suditi super liga da bi se znalo da ekipa koja cesto i ne spoji 2 pasa moze i sme pobediti.
  Jednostavno nikoga ne treba zigosati ali adekvatno kazniti ili nagraditi svakako da.

  ОдговориИзбриши
 5. Nazalost kamera ne pokazuje da li je pomocni sudija signalizirao ofsajd, ali se iz izjava stice takav utisak. Ako je tako onda je ovo primer lose komunikacije sudijskog tima. Nadam se da je asistent sudije jasno stavio do znanja sudiji utakmice da je napadac bio u ofsajd polozaju i da je svojim pokretima uticao na vratara. Konacna odluka, a u ovom slucaju i pogresna procena, je onda na sudiji utakmice.

  ОдговориИзбриши